iTunes Logo inTunes

The worldwide audio catalog
Search

Sezen Aksu

Fatma Sezen Yıldırım

Also known as Aksu Sezen, С. Аксу, Сезени Аксу, Σεζέν Ακτσού, S. Aksu, S. Axu, Sezen, Sezen Akzu, Sezen Axu
This performer (group) in the Internet: http://www.sezen-aksu.com/, http://www.answers.com/topic/sezen-aksu, http://en.wikipedia.org/wiki/Sezen_Aksu, http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=75&osCsid=c492f5622964ef9f8baf53a89cb79c45

Discography of Sezen Aksu:

# Release title Total tracks Type of audio release Imprint date Label
1 Hadi Bakalim 4 Track list 1992 Polydor
2 Hadi Bakalim 2 Track list 1992 Polydor
3 Erkekler 3 Track list 1998-02-27
4 Sarı Odalar (Ben Seni Çok Sevdim Oğlum) 5 Track list 1999-09-05
5 Hadi Bakalim 3 Track list 1992 Polydor
6 Denizyıldızı 14 Track list 2008-06-18 Doğan Music Company
7 Git 9 Track list 1986 Fono Müzik
8 Kusura Bakma / Yaşanmamış Yıllar 2 Track list 1976 Doğan Plak
9 Adı Bende Saklı 16 Track list 1998 Polygram
10 Sarı Odalar (Ben Seni Çok Sevdim Oğlum) 4 Track list 1999-09-05 Post Müzik
11 Işık Doğudan Yükselir 12 Track list 1995-06-28 Tempa & Foneks
12 Düş Bahçeleri 11 Track list 1996-07-14
13 Düğün Ve Cenaze 10 Track list 1997 Raks Müzik
14 Şarkı Söylemek Lazım 14 Track list 2002 Doğan Music Company
15 Allahaısmarladık 17 Track list 2006-09-25 SN Müzik Yapım
16 Serçe 23 Track list 2006 SN Müzik Yapım
17 Git 9 Track list 2006 Seyhan Müzik
18 Sezen Aksu Söylüyor 12 Track list 2005 Seyhan Müzik
19 Sezen Aksu '88 12 Track list 2005 Seyhan Müzik
20 Gülümse 9 Track list 2005 Seyhan Müzik
21 Işık Doğudan Yükselir 12 Track list 2005 Seyhan Müzik
22 Bahane 16 Track list 2005-02-10 Doğan Music Company
23 Deli Kızın Türküsü 12 Track list 2006 Seyhan Müzik
24 Deliveren 12 Track list 2006 Seyhan Müzik
25 Bahane Albüm + Bahane Remixes 35 Track list 2005-06-23 Doğan Music Company
26 Kardelen 8 Track list 2005-09-10 SN Müzik Yapım
27 Yaz Bitmeden 13 Track list 2003-08-06 Doğan Music Company
28 Sezen Aksu Söylüyor 12 Track list 1989 Fono Müzik
29 Sezen Aksu '88 12 Track list 1988 Fono Müzik
30 Gülümse 10 Track list 1991 Coşkun
31 Sezen Aksu Söylüyor 12 Track list 1989-07-07 Fono Müzik
32 Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz / Öptüm 10 Track list 2011 SN Müzik Yapım
33 Allahaısmarladık 10 Track list 1977 Hop (2)
34 Sevgilerimle 10 Track list 1980 Kervan Plakçılık
35 Öptüm Remix 26 Track list 2011-12-06
36 Firuze 10 Track list 1982-07-02 Kervan Plakçılık
37 Denizyıldızı 14 Track list 2008 Universal
38 Remix Maxi Single 4 Track list 2001-06-00 Not On Label
39 Sevgilerimle 10 Track list 1994-09-00 Kervan Plakçılık
40 Olmaz Olsun / Seni Gidi Vurdumduymaz 2 Track list 1977 Hop (2)
41 Kayıp Şehir 3 Track list 2013-03-14 Doğan Music Company
42 Sen Ağlama 10 Track list 1984 Sembol
43 Sen Ağlama 10 Track list 2008-03-00 Sembol
44 Sen Ağlama 10 Track list 1984 Sembol
45 Git... 9 Track list 1986 Fono Müzik
46 Sezen Aksu'88 12 Track list 1988-02-22
47 Deliveren 12 Track list 2000-06-02 Post Müzik
48 Şarkı Söylemek Lazım 14 Track list 2002 Doğan Music Company
49 Sude 2 Track list 1994 Polydor
50 Sen Ağlama 12 Track list 2011 Bayar Music Records
51 Ağlamak Güzeldir 12 Track list 1981 Kervan Plakçılık
52 Ağlamak Güzeldir 10 Track list 1994-08-00 Kervan Plakçılık
53 Git / Sezen Aksu '88 / Sezen Aksu Söylüyor 36 Track list 2001 Fono Müzik
54 Düğün Ve Cenaze 10 Track list 2013-01-11 SN Müzik Yapım
55 Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 31 Track list 2009-06-05 Doğan Music Company
56 Sezen Aksu 10 Track list 1980 Türküola
57 Yeni ve Yeni Kalanlar 5 Track list 2014 SN Music
58 Sezen Aksu '88 12 Track list 1988 Fono Müzik
59 Serçe 19 Track list 1978 Kent

Turkish pop music singer, song-writer and producer who sold over 40 million albums worldwide. She was born July 13, 1954 in Denizli, Turkey.




Comments about Sezen Aksu: