iTunes Logo inTunes

The worldwide audio catalog
Search

Олег Газманов

Олег (Михайлович) Газманов

Also known as О. Газманов, О.Газманов, I. Gazmanov, O. Gazmanov, O. Gazmanovas, Oleg Gazmanov
This performer (group) in the Internet: http://www.gazmanov.ru/

Discography of Олег Газманов:

# Dwnld Release title Total tracks Type Imprint date Label
1 Эскадрон 15 Track list 1993
2 Эскадрон 10 Track list 1991 Орфей
3 Эскадрон 10 Track list Not On Label
4 Морячка 8 Track list 1993 SNC Records
5 Морячка 11 Track list 1993 SNC Records
6 Олег И Родион Газмановы 15 Track list 1993 Konzert Agentur Michael Friedmann
7 Grand Collection 19 Track list 2008 Квадро-Диск
8 Бродяга 11 Track list 1996 RDM
9 Новая Заря 22 Track list 2006 Not On Label
10 Бродяга 4 Track list 1996 RDM
11 Семь Футов Под Килем 16 Track list 2008 Монолит Рекордс
12 Морячка 11 Track list 1996 AZBI
13 Сделан в СССР 16 Track list 2005 Grand Records
14 Красная Книга 14 Track list Rec Records
15 Новая Заря 22 Track list 2006 ООО "Газманов продакшн"
16 Мои ясные дни 18 Track list 2003 Монолит
17 Загулял 12 Track list 1994 RDM

Oleg Mikhaylovich Gazmanov (Russian: Оле́г Миха́йлович Газма́нов, born July 22, 1951, Gusev) is a Russian pop singer, composer and poet, specializing in patriotic songs that glorify Russia and Russian history. Gazmanov is leader of rock-group "Эскадрон" (Squadron).

Comments about Олег Газманов: