iTunes Logo inTunes

The worldwide audio catalog
Search

Hungaria

Miklós Fenyő, Miklós Matlakovszky, Péter Sipos, Gyula Fekete, Zoltán Kékes, Róbert Szikora, Gábor Novai, Mária Pentzi

Also known as ,Hungaria', Gruppe "Hungaria", Gruppe Hungaria, Hungarian Ensemble, Hungária, Hungária Együttes, Hungária Tánczenekar, Hungária Zenekar, Ria-Ria
Members of Hungaria: Dolly (6), Fekete Gábor, Fekete Gyula, Fenyő Miklós, Flipper Öcsi, Kékes Zoltán, Novai Gábor, Peter Sipos, Szikora Róbert, Szűcs Antal Gábor, Tamás Barta, Zsoldos Gábor

Discography of Hungaria:

# Dwnld Release title Total tracks Type Imprint date Label
1 Rock 'N Roll Party 18 Track list 1980 Pepita
2 Délibáb 2 Track list 1969 Qualiton
3 Rémlátomás 2 Track list 1968 Qualiton
4 Ha Szól A Rock And Roll / Csepeg Az Eső 2 Track list 1968 Qualiton
5 Ébredj Fel Rockandrollia 18 Track list 1995 EMI Quint
6 Aranyalbum 18 Track list 1995 Gong
7 Rock 'N Roll Party 18 Track list 1992 Hungaroton-Gong
8 Hotel Menthol 14 Track list 1992 Hungaroton-Gong
9 Hotel Menthol 14 Track list 1981 Pepita
10 Hungária 13 Track list 1971 Pepita
11 Koncert A Marson 12 Track list 1970 Qualiton
12 Hungária 13 Track list 1971 Pepita
13 Ne Vedd El Az Idiőm 2 Track list Qualiton
14 Utazni Jó 2 Track list Qualiton
15 Hungária 13 Track list 1995 Gong
16 Koncert A Marson 12 Track list 1995
17 Finálé (?) 19 Track list 2005 Hungaroton
18 Finálé (?) 11 Track list 1983 Bravo
19 Aréna 15 Track list 1995
20 Beatles Láz 20 Track list 1997 Gong
21 Aréna 15 Track list 1982 Pepita
22 Rég Volt, Így Volt... 14 Track list 1985 Bravo
23 A Válogatás 23 Track list 1990 Favorit
24 Ítéletnap 2 Track list 1970 Qualiton
25 Multimilliomos Jazz-Dobos / Szexbomba Rumba 2 Track list 1981 Pepita
26 Beatles-Láz 4 Track list 1978 Pepita
27 Rock And Roll Verseny 2 Track list 1978 Pepita
28 Pillanatnyi Pénzzavar / Neked Mindig Volt Egy Dobásod 2 Track list 1978 Pepita
29 Ilyen Show Nem Volt Még 2 Track list 1977 Pepita
30 Álmaidban / Boldogan Élj 2 Track list 1977 Pepita
31 Csavard Fel A Szőnyeget 2 Track list 1977 Pepita
32 Rázd Fel 2 Track list 1975 Pepita
33 Szerelemre Hívlak 2 Track list 1974 Pepita
34 Örökké És Három Napig 2 Track list 1974 Pepita
35 A Hosszúhajú Éva 2 Track list 1971 Pepita
36 Egy Régimódi Bál 2 Track list 1971 Pepita
37 Rohanok Hozzád 2 Track list 1971 Pepita
38 Csinn-Bumm Cirkusz 2 Track list 1970 Qualiton
39 Régi Napok / Bezzeg Tavaly 2 Track list 1969 Qualiton
40 Hungária 13 Track list 1971 Pepita
41 It Would Be Cool If It Was Cool 7 Track list 2009 Moiras Records
42 Micsoda Buli 67 Track list 2007 Reader's Digest Hungary
43 Aranyalbum 12 Track list 1990 Favorit
44 Aréna 15 Track list 1982 Pepita
45 Rock 'N Roll Party 18 Track list 1980 Pepita
46 Hotel Menthol 14 Track list 1981 Pepita
47 Hungária 13 Track list 1971 Pepita
48 Arcok A Sötétben / Bolond Pár 4 Track list 1974 Pepita

ex-members: Péter Csomós József Tóth Tamás Barta László Klein Antal Gábor Szűcs Gábor Fekete

Comments about Hungaria: