iTunes Logo inTunes

The worldwide audio catalog
Search

Vladimír Mišík

Vladimír Mišík

Also known as Mišík, V. Mišík, V.Mišík, Vl. Mišík, Vlad. Mišík, Vladimír J. Mišík
This performer (group) in the Internet: http://www.vladimirmisik.cz

Discography of Vladimír Mišík:

# Dwnld Release title Total tracks Type Imprint date Label
1 Možná / Doteky 2 Track list 1987 Supraphon
2 Já Mám Schůzku O Půl Páté / Lady Vamp 2 Track list 1977 Supraphon
3 Co Ti Dám? / Tvé Oči 2 Track list 1989 Supraphon
4 Variace Na Renesanční Téma / Sladké Je Žít 2 Track list 1980 Supraphon
5 Vladimír Mišík 9 Track list 1978
6 They Cut Off The Little Boy's Hair 9 Track list 1978 Supraphon
7 Špejchar Blues / Královský Večer 2 Track list 1989 Supraphon
8 Etc…2 9 Track list 1981 Supraphon
9 Etc…3 10 Track list 1986 Supraphon
10 Etc…4 8 Track list 1987 Supraphon
11 20 Deka Duše 11 Track list 1990 Supraphon
12 Pár Tónů, Které Přebývají 14 Track list 1989
13 Nechte Zpívat Mišíka (Live) 11 Track list 1991 Punc
14 Jen Se Směj 13 Track list 1993 Bonton
15 Umlkly Stroje 13 Track list 2004 Columbia
16 Stříhali Dohola Malého Chlapečka / Kde Je Můj Stůl? 2 Track list 1976 Supraphon
17 Nůž Na Hrdle 15 Track list 1999 Columbia
18 Já Mám Schůzku O Půl Páté • Lady Vamp 2 Track list 1978 Supraphon
19 Variace Na Renesanční Téma / Sladké Je Žít 2 Track list 1980 Supraphon
20 Stříhali Dohola Malého Chlapečka 14 Track list 1996 Bonton
21 Etc…2 11 Track list 1997 Bonton
22 Etc…3 10 Track list 1997 Bonton
23 Live … Unplugged 13 Track list 1994 Bonton
24 Město Z Peřin 13 Track list 1996 Bonton
25 Já Mám Schůzku O Půl Páté / Lady Vamp 2 Track list 1978 Supraphon
26 Stříhali Dohola Malého Chlapečka / Kde Je Můj Stůl? 2 Track list 1976 Supraphon
27 Já Mám Schůzku O Půl Páté / Lady Vamp 2 Track list 1978 Supraphon
28 Etc…2 9 Track list 1985 Supraphon

Czech vocalist, guitarist, songwriter, band leader. Born March 8, 1947 in Prague. Founding member of [a=Matadors, The (2)], [a=Blue Effect, The], [a=Etc…], and even [a=Energit] (documented on a live 1974 track released in 2008 as a CD bonus). Temporarily also a politician, member of Česká národní rada (old Czech Parliament) in 1990–1992. Father of [a=Maťo Mišík] (1975) and [a=Adam Mišík] (1997).

Comments about Vladimír Mišík: